13 юни 2022 година

“ДЕМОКРАЦИЯТА” с Марио Гаврилов, 13 юни 2022 година

Имало ли е предварително написан сценарий за разтуряне на правителството?

“ДЕМОКРАЦИЯТА” на 13 юни 2022 година:

Имало ли е предварително написан сценарий за разтуряне на правителството? По какво се води Слави Трифонов – по подготвена роля или по интересите на своите избиратели? Какво ни очаква оттук-насетне – нови избори или оцеляване на парламента? – Методи Андреев. Корекцията на бюджета взриви управляващата коалиция. Пари или принципни различия се крият зад този политически развод? Ощетено ли се чувства задкулисието? Накъде ще продължи пътят ни – на Запад към Европа или на изток към Русия? – Никола Янков.

Мая Вапцарова със спомени от детството за насилственото обявяване за македонци на българите от Благоевградско съгласно плановете на Сталин, Тито и Димитров. Трябва ли да направим компромис, за да продължим напред или не трябва да отстъпваме от исканията си към Северна Македония?

“Демокрацията” с водещ Марио Гаврилов, 13 юни, понеделник, от 18 часа, на живо в ефира на ТВ1, на сайта https://tv1.bg, Youtube TV1 България и Facebook TV1 България – https://www.facebook.com/tv1bulgaria. Защото Демокрацията – това си ти.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
LIVE
 / 
Chapters
  • Copy video url at current time
  • Fullscreen Exit Fullscreen
  This content is private
  Submit
  Please enter valid password!
  Age Verification
  By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
  ENTER
  or
  EXIT
  Coming Next
  CANCEL
  Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.