Да ти пуснат телефона в сайт за секс услуги, “Алтернативата” с Емилия Милчева

Да ти пуснат телефона в сайт за секс услуги, "Алтернативата" с Емилия Милчева

Отмъщението на фараоните – да ти пуснат телефона в сайт за секс услуги. Виктория Симеонова, репортер на Господари на ефира: От 3 години в “Господарите” разследваме финансовата пирамида, в прокуратурата има няколко досъдебни производства – и пълно мълчание.

За отмъщение публикуваха телефона ми в сайт за секс услуги и оттам започнаха да ми звънят непрекъснато. “Глобал Маркетс” и свързаните с тях фирми оперират поне с 200 милиона лева, работили са и в Гърция и в Румъния, но в Румъния очевидно разследващите органи действат по-бързо и са ги затворили. Честни и безопасни избори? Едва ли. Цветозар Томов, бивш член на ЦИК и експерт по изборно законодателство: Провалът с ваксинацията на изборната администрация е очевиден – една малка част от нея вероятно ще успее да получи първа доза от ваксината, но за втора едва ли. Контролираният и купен вот ще доминира и на тези избори, защото срещу тези схеми има неписано съгласие да не се противодейства. Къде са младите от протестите на изборите на 4 април.

Димитър Димитров, историк, анализатор, кандидат за депутат от листа на Демократична България: Аз съм кандидат от гражданската квота и за себе си съм сигурен, че ако стана депутат и се предлагат решения, които не са в съгласие с моята съвест и убеждения, ще напусна. Димитър Димитров, политик, млади, кандидат-депутат, Демократична България, Какво е да си с българско самосъзнание в Северна Македония? Владимир Перев, журналист, уволнен заради пробългарски прояви от македонската телевизия през 2004 г.: Този конфликт между България и Северна Македония не е лесен за решение. Как мислите, че македонските управляващи ще признаят, че Гоце Делчев е българин, учил във военното училище в София, след като са убеждавали гражданите, а и навсякъде пише друго?! Която власт в Македония признае това, си заминава.

Гледайте “Алтернативата” неограничено на https://tv1.bg!​ Също и в YouTube TV1 България, Facebook TV1 България. Бъдете част от “Алтернативата”, дарете за бъдещето на свободните медии! https://alternativata.bg.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
LIVE
 / 
Chapters
This content is private
Age Verification
By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
or
Coming Next
Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.