Интервю с Диляна Попова, изпълнителен директор и Атанас Урджанов, председател на УС на Асоциацията на месопреработвателите, които застанаха пред камерите на ТВ1 България и дадоха отговори на ключови въпроси, свързани с месното производство и посоката на развитие на бранда “Месомания”.
Каква част от месото, което консумираме, е местно производство и каква – внос от чужбина? Какво е отношението на асоциацията на месопреработвателите към закона за храните, който ще регламентира фермерските пазари с цел безопасност на продуктите и сигурност за потребителите? Какви са опасенията свързани с аналозите на месо и това представлява ли заплаха за сектора?
Отговорите на тези и още въпроси само в ефира на ТВ1.
Не пропускайте “Брандовете на България” в петък от 19.30 часа в ефира на ТV1, YouTube TV1 България и Facebook TV1 България, както и на официалния ни сайт: https://tv1.bg.