Алтернативата

Алтернативата

Едно предаване по TV1 от независими и мислещи журналисти за независими и мислещи зрители. Всеки делничен ден от 18:00 часа те ще търсят отговори на въпросите „кой?“, „какво?“, „защо?“. Продуцент на "Алтернативата" по TV1 е Люба Ризова. Теми и личности с алтернативни гледни точки, експертизи, коментари, факти, тези и антитези. Независимата журналистика е възможна само, ако е независимо финасирана от различни източници. Като подкрепяте независимата журналистика, подкрепяте устойчивостта на гражданското обществото и възможността да развивате бизнес на светло, без манипулации и корупция. Живеем в алтерантивно време, което налага алтернативно мислене. Гледайте ни от понеделник до петък от 18:00 часа, с повторение в полунощ. За връзка с ALTERNATIVATA e-mail: alternativata@tv1-bg.com

 1. Всички предавания ->
  Viva la musica

  Viva la musica

  Музиката е царицата в нашата програма - музиката, която издига духа, стимулира ума и възпламенява сърцето. В рубриката “Viva la Musica “ ТВ1 Ви предлага богато жанрово и стилово разнообразие – от предкласика и класика, оперни шедьоври, до модерните днес ню ейдж, етно и джаз компилации. Концертите, които представя рубриката са заснети и реализирани от TV1 Broadcast Company.

  1. Всички предавания ->
   Анфас

   Анфас

   Aвторското предаване на ТВ1 за култура „Анфас” среща телевизионната аудитория с доказали таланта си изявени личности от всички сфери на културата и съвременното ни изкуството, като им дава възможност да разкажат творческата си биография, да споделят своята житейска и естетическа философия. Гледайте "Анфас" всяка събота от 20:30 часа. Повторения - неделя от 10:30 часа и сряда - 22:00 часа.

   1. Всички предавания ->
    Пътят

    Пътят

    “Пътят” е предаване за всички търсещи по всички пътища, за тези, които се интересуват от знания отвъд видимото и материалното, за хора искащи да узнаят повече за екологията и екологичното строителство, за театъра, за радиестезия и фън шуй, за пътувания на изток, за будистки храмове и тибетски монаси, за нетрадиционно лечение и самолечение, за паневритмия и за още много сфери от човешкото познание. Автор и водещ Мария Дамянова Продуцент: TV1 България За връзка с предаването пишете на e-mail: patyat@tv1-bg.com "Пътят”се излъчва всеки петък от 21:00 часа, с повторения в събота от 13:30 часа, в неделя от 17:30 часа.

    1. Всички предавания ->
     Галерия

     Галерия

     Как се ражда картина върху бялото платно? Какво се случва в света на художниците? Какви нови и интересни арт пространства се създават и оживяват в..

     1. Всички предавания ->
      Хармония и Здраве

      Хармония и Здраве

      Когато умът е свободен, духът силен, а душата пее – тялото е здраво. За да постигнем тази хармония, ние използваме техники, събрани от хилядолетния опит на човечеството и стигнали до нас благодарение на много светли хора. „Хармония и здраве“ Ви представя комплекс от упражнения, подбрани с искреното желание те да подобрят Вашето здраве, самочувствие и творчески потенциал.Комплексът включва кристалотерапия, енергийни упражнения, елементи от бойни изкуства и йога.

      1. Всички предавания ->
       Запазената марка Марио Гаврилов

       Запазената марка Марио Гаврилов

       В "Запазената марка Марио Гаврилов" всеки четвъртък от 21.00ч. на живо в студиото на ТВ1 известният икономически журналист ще дърпа пред зрителите завесата, която прикрива фактите и закономерностите зад най-важните събития в света на финансите и бизнеса. Водещи анализатори, предприемачи и икономисти ще коментират секторите, в които работят и наблюдават. Зрителите ще могат да отправят директно своите въпроси по време на живото излъчване от студиото. Предаването ще има и силно застъпен образователен сегмент, в който ще се обяснява логиката на функциониране на по-сложни и по-екзотични за широката публика възможности за инвестиции и бизнес. В "Запазената марка" всеки зрител ще може да поръча интересна за него тема, която да бъде разработена професионално и достъпно. Марио Гаврилов Ви осигурява един експертен поглед към вашите и чуждите пари. Всеки четвъртък от 21 часа. Повторения - петък от 14.00ч. и събота от 11.00ч.

       1. Всички предавания ->
        На стената

        На стената

        Светослав Митев е роден през 1976-та година, която е високосна, но той научава за това далеч по-късно, едва през 2001-ва година, когато започва работа в „Шоуто на Слави Трифонов“ по bTV. Там създава образа на Митко Манафов и минисериалите „Манафов Live“ и „Манафов Today“, както и stand-up скечовете, озаглавени „Мамин Сладък“. В „Шоуто на Слави Трифонов“ Светослав Митев се труди с променлив успех и кратки следобедни дрямки до 2016-та година, когато се премества в телевизия „България 24“ и там създава две последователни шоута: „Политкабаре“ и „Теория на конспирацията“. От 13-ти ноември 2020-та година Светльо Митев е автор и водещ на забавното шоу „На Стената“ по ТВ1, което се излъчва всеки втори и четвърти петък от месеца. Шоуто е посветено на мира и разведряването по света, със средствата на незлобливия хумор, леката ирония и частни заплахи по телефона към зрители, които не се гледали последния епизод. Мир и любов!

        1. Сезон 1, епизод 4
        2. Сезон 1, епизод 5
        3. Всички предавания ->