"ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" - 14 януари 2021
Публикувано на 14.01.2021

Има впечатляващ скок на безработицата в началото на 2021 - само в София загубилите работата си са 5 пъти повече от наетите. Притеснителното е, че Борисов казва - никъде не са предвидени живи пари за помощта на бизнеса. Коментар на Васил Велев, председател на Асоциация на индустриалния капитал в България.

Процедурата по импийчмънт срещу Тръмп премина тази нощ първия си етап, продължението ще бъде след 20 януари - какви са ползите и вредите за демократите и републиканците, седмица преди встъпването в длъжност на Байдън? Пряко от САЩ Христофор Караджов, преподавател в Калифорнийския университет.

Консултациите при президента Радев показаха всички стари и нови проблеми на изборния процес в България и по-важното - показаха кой каква воля има/няма, за да бъде отстранена гангрената на демократичния вот в България. Гостенка Ваня Нушева.

"Прозрачност без граници" Според лабораторията Kaspersky хакерите, използвали в атаката срещу US администрацията зловредния код Sunburst са от групата, която Естония посочи като свързана с руската Федерална служба за безопасност - наследничката на #КГБ - гост Спас Иванов Centio Bulgaria.

Всичко това - в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев".


Гледайте "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV1 от понеделник до петък в 20,00 часа!

Сподели с приятели в