МВР иска още пари от ЕС, ами реформи? - "Алтернативата" с Емилия Милчева
Публикувано на 10.02.2021

"Лудият, който да помним" - спомен за д-р Тони Филипов.

Главният редактор на Офнюз Владо Йончев и карикатуристът Чавдар Николов си спомнят за напусналия ни наскоро колега Стойко Тонев, известен като д-р Тони Филипов и неговите "Из делниците на един луд". Владо Йончев: Има идея да се създаде стипендия на името на Стойко Тонев, което е много добра идея. Освен всичко, което може да се каже за таланта му, той беше почтен човек, който не продаде съвестта си. Чавдар Николов: Помня, когато Борисов беше казал, че седи сам като куче в Банкя, той беше написал как човек може толкова да се обича, че да си е самодостатъчен. 

МВР иска пари от ЕС за забатачени проекти.

"МВР се надява да получи над 329 милиона лева от ЕС чрез Националния план за възстановяване за забатачени проекти каквито са новите лични карти с чип, информационната система ТЕТРА и системата на спешния телефон 112. Но се снишава за реформите, които следва да извърши", коментира Самуил Димитров, журналист от "Mediapool".

За ролята на бащата във възпитанието на тинейджърите.

Когато баща ти е президент или къде минава границата за публичните личности - коментар на психолога д-р Пламен Димитров.

Д-р Пламен Димитров, психолог: Бащата е особено важна фигура в израстването на един тийнейджър, необходимостта от авторитета му през юношеството е силна. Човек се превръща във възрастен, когато прости грешките на родителите си. 


Сподели с приятели в