Как се имитира обществено обсъждане на нов закон - "Алтернативата" със Светла Петрова
Публикувано на 26.11.2020

Коментар на Светла Петрова

Всички сме виновни за болничния"апокалипсис сега".Политиците,които дехуманизираха здравеопазването,превръщайки го в безскрупулна търговия;медициите,които без съпротива и често с неприкрит цинизъм влязоха в схемата и гражданите,че приехме това за нормално.


За месец и нещо от ада на заразата до нормалността - "чудото на Мадрид" през очите на нашата сънародничка Йорданка Младенова

Мадрид действително се върна към нормалния живот и това се дължи както на масовото изследване с безплатни антигенни тестове,така и защото градската управа проучи кои са болниците с най-много заразени и затвори за известно време районите,в които се намират-9 от 32 в испанската столица.


Животът с Ковид и след Ковид - семиотикът проф. Иван Младенов, един различен глас в коронакризата

Три неща са особено важни в тази криза:джипита-та да станат пак лекари и да преслушват гърдите на пациентите си; да се профилактират диабетиците,които са картотекирани и са особено рискова група;да няма паника.


Как се имитира обществено обсъждане на нов закон? - медийните експерти Боряна Пунчева и проф. Иво Драганов Седмичният коментар на Илиян Василев. - Боряна Пунчева Нашата експертна група изпрати в Министерството на културата предложения за същностни промени в Закона за радиото и телевизията,но така нар.обществено обсъждане се оказа един мейл,на който идеите се приемаха и селекционираха незнайно от кого,така че в крайна сметка бяха одобрени процент и половина от тях. - Проф.Иво Драганов В момента няма никакъв надзор над БНТ и БНР.Управителните им съвети сами се девалвираха-те са приятелският кръг на генералния директор.Не може да се уволняват журналисти без формулирани мисия и стандарти на тези медии.Чрез нашите предложения опитваме обществото да влезе в тях като надзор.


Гледайте "Алтернативата" по TV1 с водещ Светла Петрова! Също и в Youtube TV1 България, Facebook TV1 България, както и на https://tv1channel.org


Бъдете част от "Алтернативата", дарете за бъдещето на свободните медии! https://alternativata.bg

АлтернативатаСветла ПетроваИво ДрагановЙорданка Младенова

Сподели с приятели в