22 ноември 2021 година

Акценти от ДЕМОКРАЦИЯТА по ТВ1 с Петър Волгин, 22 ноември 2021 година

Акценти от ДЕМОКРАЦИЯТА по ТВ1 с Петър Волгин, 22 ноември 2021 година

Защото ДЕМОКРАЦИЯТА – това си ти!

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО ТУК

В предаването „Демокрацията” с водещ Петър Волгин на 22 ноември 2021 година, популярният актьор Павел Попандов обясни своята мотивация да се включи в инициативния комитет издигнал Румен Радев за президент. Тези избори, според него са изключително важни за да се излезе от 30-годишен застой. Той подкрепи сериозните разкрития на бившите министри Кирил Петков и Асен Василев. Убеден е, че ще бъде договорен нов кабинет на основата на предварително споразумение с останалите партии.

Политологът Нидал Алгафари подкрепил кампанията на проф. Анастас Герджиков оценява представянето му за успешно, а във финансов смисъл кампанията скромна. Той е по-скоро скептичен към „Продължаваме промяната”-„ да си вземат поука от партията на Слави, които се бяха надценили”.

Социалистът Крум Зарков в отговор на въпроса: защо резултатите на БСП в последователните парламентарни избори имат низходящ тренд? Той призна, че е възприел крайно тревожно изборната загуба още на 4-ти април, когато подаде оставка, като член на ръководството на партията. Зарков потвърди, че ще участва в състезанието за лидер на БСП ако конгресът утвърди подобна процедура. Запитан, какво по-различно би направил, той оценява вътрешните реформи на Нинова, но те не са реализирали подем. Слабост, която той ще се опита да поправи

Автор: Александър Маринков

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри разглеждането му във Вашия браузър.
X